Od 23.06-20.08. u prodavnici i online shopu Tike mogu da se iskoriste Samsung kodovi za popust koje Samsung kompanija dodeljuje svojim kupcima nakon kupovine Galaxy uređaja kod ovlašćenih Samsung partnera i registrovanja u Samsung Members aplikaciji.


Samsung kod za popust može biti u sledećim  iznosima: 5.000 RSD i 15.000 RSD. Iznos računa na koji se popust zaračunava potrebno je da iznosi najmanje 5.120 RSD za ostvarivanje popusta(iskorišćenje Samsung koda) od 5.000 RSD, i najmanje 15.120 RSD za ostvarivanje popusta (iskorišćenje Samsung koda)  od 15.000 RSD. Samsung kod možete iskoristiti samo za jednu kupovinu u navedenoj prodavnici i online shopu.


Ukoliko kupovinu obavljate u prodavnici, dužni ste da na kasi pokažete Samsung kod za popust sa svog telefona ili da pokažete odštampani primerak mail poruke. Ako se odlučite za kupovinu na web shop-u potrebno je da unesete priloženi Samsung kod u ponuđeno polje za unos Samsung koda. Samsung kod za ostvarivanje popusta možete iskoristiti tako što ćete 16-ocifreni kod koji ste dobili pokazati prodavcu sa ekrana vašeg mobilnog telefona ili sa odštampanog papira ili ga prilikom online kupovine upisati u ponuđeno polje. 

 

U slučaju da vaš račun bude manji od 5.120 RSD za korišćenje Samsung koda sa popustom od 5.000 RSD ili manji od 15.120 RSD za korišćenje Samsung koda sa popustom od 15.000 RSD, popust se neće primeniti. 

 

Samsung kod za ostvarivanje popusta se može iskoristiti samo kao popust za jednu kupovinu u periodu navedenom u uslovima promocije i ne može se zameniti za novac. 

 

U slučaju povrata, zamene, poništenja ili bilo koje druge specifične situacije vezane za realizaciju koda pozovite call centar na 0800 003330 i naglasite da ste dobitnik Samsung koda. 

 

U slučaju odobrenja zahteva za povrat novca ili zamene za kupovine obavljene uz popust koda, može vam biti vraćen ili obračunat samo uplaćeni iznos. 

 

Samsung kod za ostvarivanje popusta se ne može kombinovati uz administrativnu zabranu.

 

Samsung kod za ostvarivanje popusta se ne može kombinovati sa benefitima Sport&Bonus-a kao i ostalim važećim akcijama kako u prodavnici tako i na online shopu.